ارزش تغذیهای بادام زمینی برای درمان بیماریها
پیشگیری از انواع سرطانها، بیماریهای قلبی – عروقی، بیماریهای عصبی یا هر نوع قارچ ویروسی، افزایش تولید اکسید نیتریک از ارزشهای تغذیهای بادام زمینی است. همچنین مراقبت از پوست و مو، تقویت مفاصل و استخوانها و… از دیگر خواص مصرف بادام زمینی است.
از آن جایی که بانوان به نسبت آقایان بیشتر در معرض چاقی به علت تغییرات هورمونی، یائسگی و افسردگی هستند، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به آنها توصیه میکنند که با قرار دادن هفتهای دو بار کره بادام زمینی در برنامه غذایی خود، از افزایش سلولهای چربی جلوگیری کنند و با انجام این کار باعث لاغری خود شوند.