مجموعه تولیدات طبیعی خانگی شهمار

بادام زمینی

اثرات و عوارض بادام زمینی بر بدن

مصرف منظم بادام زمینی برای سلامت افراد بسیار خوب است اما حتما باید آن ها را به طور متوسط مصرف کنید و نه بیش از اندازه چون در مستعد آلودگی سالمونلا قرار می گیرند.

یکی از سم های مرتبط با بادام زمینی قارچی است که آفلاتوکسین ماده سرطان سازا تولید می کند که خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می دهد. همچنین مشخص شده است که مصرف آفلاتوکسین نیز رشد را در کودکان کاهش می دهد به همین دلیل مهم است که مراقب باشید بادام زمینی زیادی نخورید.

این خطر آلودگی حتی با بادام زمینی ارگانیک و کره بادام زمینی مرتبط است. این به خاطر طبیعت بادام زمینی است. بادام زمینی واقعا آجیل نیست بلکه بنشن نرم است که یک غلاف نفوذ پذیر دارد در حالی که از زیر زمین رشد می کند. آن ها در حالی که زیرزمین با پوست ضعیف رشد می کنند، در معرض خطر دما و رطوب گرم قرار دارند، اینها شرایطی هستند که به رشد قارچ ها کمک می کنند.

علاوه بر این، قارچ های موجود در بادام زمینی ها حتی در زمان ذخیره سازی، حمل و نقل و حتی در قفسه های فروشگاه های خواربار (اگر شرایط مناسب نباشد )رشد می کنند. مهم است به یاد داشته باشید که این اثر جانبی بادام زمینی به خاطر طبیعت بادام زمینی است (یک بنشن است و در معرض خطر زیاد بودن در معرض دما و رطوبت)و هیچ ارتباطی با آفت کش ها ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

فیلد هایی را که نشان داده می شود انتخاب کنید. سایر فیلد ها پنهان خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، درگ و دراپ کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی کردن نوار مقایسه ، به سمت بیرون کلیک کنید
مقایسه